Climate – Andre Maurois

climate-andre-mauroisEste numai vina lui Cori! Pentru faptul ca nu am mai putut sa las aceasta carte din mana, pentru ca am stat pana la 12 noaptea sa o termin, pentru ca mi-a provocat anumite trairi intense si poate….dureroase!

Este o carte ..foarte trista. Dar in acelasi timp iti creeza o dependenta foarte mare. Este o carte despre iubire, despre dragoste neimplinita si tradari.  Este o carte la care iei parte. Nu poti ramane indiferent la trairile acestor personaje.

Este scrisa intr-un mod destul de simplu. Prima parte este redata din pespectiva lui Phillipe sub forma unei scrisori adresate lui Isabelle si denumita Odile. A doua parte, este povestea lui Isabelle. Relatiile dintre aceste personaje sunt complexe si complicate, fiecare dintre ele acceptand sa traiasca in tristete si suferinta.

Il urasc pe Phillipe pentru ca a ajuns sa faca aceleasi lucruri pe care le detesta atat de tare la persoana iubita. Lucruri care il macinau si il imbolnaveau. Lucruri ce il deranjau si pe care i le reprosa.

Sfarsitul e sfasiitor. Cu toate ca stii ce se va intampla, tot esti luat prin surprindere. Cel putin mie, acesta mi-a creat emotii intense. Te intrebi daca intr-adevar fiecare primeste ceea ce merita.

Daca doriti  sa cititi aceasta carte, trebuie sa dispuneti ce cateva ore bune libere, si sa aveti la indemana o cana de ceai cald si un pachet  de servetele!!

3 gânduri despre “Climate – Andre Maurois

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s