Blink Once – Cylin Busby

13416087Synopsis (Goodreads)

West is a high school senior who has everything going for him until an accident leaves him paralyzed. Strapped down in his hospital bed, slipping in and out of consciousness, West is terrified and alone. Until he meets Olivia. She’s the girl next door-sort of. A patient in the room next to his, only Olivia can tell what West is thinking, and only Olivia seems to know that the terrible dreams he’s been having are not just a result of his medication. Yet as West comes to rely on Olivia-to love her, even-certain questions pull at him: Why has Olivia been in the hospital for so long? And what does it mean that she is at the center of his nightmares? But the biggest question of all comes when West begins to recover and learns that the mysterious girl he’s fallen in love with has a secret he could never have seen coming

In primul rand vreau sa ii multumesc lui Cylin, deoarece mi-a dat ocazia sa citesc aceasta carte. Thank you Cylin!!

Am terminat cartea de 2 zile, dar am stat si m-am gandit ce as putea scrie la aceasta recenzie. Dupa cum puteti vedea si din descrierea de mai sus, cartea prezinta perspectiva lui West, un baiat in varsta de 17 ani care in urma unui accident de bicicleta ajunge paralizat in spital. Mi-a placut foarte mult felul in care Olivia (persoana ce i-a redat increderea in fortele proprii) l-a invatat sa comunice: „Blink once for yes, twice for no”. Mi se pare foarte trist..Ce ar fi sa te trezesti intr-o zi ca nu te mai poti misca, nu mai poti vorbi (deoarece ai un tub infipt in gat) si singurul lucru ce iti mai ramane de facut este clipitul.

Dupa ce iei parte la aceste trairi intense si cosmaruri ale lui West, actiunea ia cu totul o alta intorsura. Trebuie sa va spun ca nu m-as fi asteptat in veci. M-a surprins si in acelasi timp m-a intristat. De ce a trebuit sa se intampla…asa..??? 😦 sniff sniff.

Per total, mi-a placut acest roman. Nu pot sa afirm ca a avut o actiunea alerta, dar atmosfera creata m-a tinut in suspans. Descrierea spitalului si a activitatii asistentelor, constituie un avantaj pentru a te introduce in aceasta lume oarecum..morbida si plina de suferinta. Este o lectura diferata de ceea ce am mai citit pana acum, ca si tema aleasa. Dar mi-a facut placere sa o citesc. Stilul este usor de inteles si se citeste in maxim 4 ore. O recomand daca doriti sa lecturati ceva rapid si interesant. Tineti cont insa, ca aceasta carte se va juca cu sentimentele dvs., iar in final va va lasa un gust amar.

Deoarece nu stiu ce sa mai scriu la aceasta recenzie fara a va dezvalui elemente importante, o sa inchei aici.

Romanul primeste nota 4/5

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s