Perfect + Incredibil (Micutele Mincinoase – Vol 3, 4) – Sara Shepard

micutele-mincinoase-volumul-3-perfect-sara-shepardAm citit aceste volume cu sufletul la gura. In medie, mi-a luat sa termin un volum undeva la 3-4 h. Se citesc foarte foarte usor, iar scrisul este destul de mare.

In aceste doua volume, Arya, Emily, Spencer si Hanna au parte de tot felul de aventuri, si sunt in continuare „terorizate” de catre A. Exista mult mai multa actiune decat in volumele precedente, suspansul tinandu-te intr-o stare de tensiune continua. Umorul nu lipseste nici el. Aceste doua volume au fost CATEGORIC mai bune.

Personalitatea fiecarui personaj incepe sa se contureze foarte frumos. Autoarea a facut o treaba prezentabila la acest capitol. Gandurile, sentimentele personajelor sunt foarte bine descrise, facandu-se astfel, pe noi receptorii, sa traim activ si sa ne identificam cu ele.

Sfarsitul fiecarui volum a fost incredibil. M-a facut sa vreau mai mult si mai mult. De la inceput ne putem da seama ca A. devine mult mai serioasa, mai periculoasa, si incepe sa ia masuri, „ranind” fiecare persoana din jurul ei. A. incepe sa scoata la iveala secretele bine ascunse ale fiecarei fete, punandu-le pe acestea de multe ori in situatii jenante sau chiar riscante.Incredibil-MM4-500x500

Finalul volumului 4 a fost surprinzator. Am citit ultimele 100 de pagini cu cea mai mare viteza. Avem parte de o rafuiala pe viata si pe moarte, sfarsindu-se cu dezvaluirea lui A. SOC SOC SOC!!!!

La cat de mult am amanat aceasta serie pe motiv ca este prea lunga, acum parca nu vreau sa se termine. Si observ ca autoarea nu are de gand sa o finalizeze prea curand. Sper totusi sa nu ma plictisesc sau actiunea seriei sa devina monotona.

Pana in prezent sunt scoase 13 volume, iar volumul 14 va fi lansat pe 3 decembrie 2013, conform Goodreads.

Mi-am pus deja pe kindle si restul volumelor si ma voi apuca in curand de ele! Recenziile le voi publica tot cumulate!

Voi ati citit aceasta serie? Cum vi se pare?

Roxi

8 gânduri despre “Perfect + Incredibil (Micutele Mincinoase – Vol 3, 4) – Sara Shepard

  1. Chiar azi am terminat şi eu de citit volumul 4 şi am rămas „WOW!!!”. Nu mi s-a părut cea mai bună seria, dar finalul cărţii 4 chiar m-a surprins. Acum, trebuie să recunosc că apariţia unui alt A. e deja tras grav de păr şi nu cred că mă mai ating de volumul 5. Cred că rămân cu imaginea formată până acum. Nu ştiu de ce, dar îmi place aşa… nu vreau să citesc iar poveştile triste ale celor 4 adolescente. Serios acum… toţi avem probleme, nu-i nimic aşa special faptul că te îndrăgosteşti de un prof sau că eşti lesbi. 😕

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s