Concurs aniversar #2

Pentru acest concurs v-am pregatit pregatit cartea:

CELE TRE1SPR3ZECE MOTIVE – Jay Asher

20131102_163257

Reguli:

1. Trebuie sa-mi urmariti blogul prin e-mail si sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare cu numele vostru si adresa prin care ati dat follow.

2. Pentru 1 intrare in plus trebuie sa anuntati acest concurs pe blogul vostru sau pe orice retea de socializare, si sa imi lasati link-ul.

3. Scrieti citatul vostru preferat (dintr-un roman).

Concursul se va desfasura in perioada 03.11.2013 – 07.11.2013. Castigatorul va fi ales prin random.org, pe data de 08.11.2013

SUCCES!

48 de gânduri despre “Concurs aniversar #2

  • Am uitat sa scriu citatul:D. Aleg un citat din Crima si pedeapsa: „Suferinţa şi durerea sunt întotdeauna obligatorii pentru o conştiinţă largă şi o inimă profundă. După mine, oamenii cu adevărat mari încearcă o mare tristeţe pe pământ…”

 1. Vasile Daniela
  love.this2094@yahoo.com

  Hopeless, de Colleen Hoover 😡

  „Unul dintre lucrurile care-mi plac mult la cărți este capacitatea de a defini și de a condensa anumite părți din viața personajelor în capitole. E ceva neobișnuit, pentru că nu poți s-o faci și în viața reală. Nu poți să închei, pur și simplu, un capitol, după care să sari peste întâmplările pe care nu vrei să le trăiești, doar ca să deschizi un nou capitol mai potrivit cu starea ta de spirit. Viața nu poate fi împărțită în capitole… ci doar în minute. Evenimentele din viață ți se înghesuie, minut după minut, fără salturi în timp, sau pagini albe, sau sfârșituri de capitole, pentru că, orice s-ar întâmpla, viața tot merge mai departe, și înaintează, iar cuvintele continuă să curgă, și adevărurile să se reverse, fie că-ți place, fie că nu, și viața nu-ți dă niciodată vreun răgaz ca să-ți tragi, naibii, sufletul.”

 2. L. Bianca
  karina.alesya@yahoo.com

  „Toţi oamenii la adolescenţă ştiu care este legenda lor personală. În acest moment al vieţii, totul este limpede, totul este posibil şi oamenii nu se tem să viseze şi să dorească ce le-ar plăcea să facă. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, o forţă misterioasă încearcă încet, încet să dovedească faptul că legenda personală este imposibil de realizat. Sufletul lumii se hrăneşte cu fericirea oamenilor, sau cu nefericirea, cu invidia, cu gelozia. Împlinirea legendei personale este singura îndatorire a oamenilor.”

  Paulo Coelho – Alchimistul

 3. Otel Cristina
  otel_cristina@yahoo.com
  Am postat pe twitter https://twitter.com/Cristina_Otel/status/396953214752284673

  Citat preferat: ” Egor rămăsese departe de portret. Se trudea să-şi dea seama de unde izvora în sufletul săi atâta melancolie şi oboseală, în faţa acestei fecioare care îl privea în ochi, zâmbindu-i cu familiaritate, parca l-ar fi ales numai pe el din tot grupul, să-i spună numele lui de nesfârşita ei singurătate. Plutea mult dor şi jale în ochii domnişoarei Christina. Zadarnic îi zâmbea ea familiar. zadarnic îşi strângea cu mâna umbreluţa albastră şi îşi ridica pe furiş o sprânceană, parcă l-ar fi invitat să râdă şi el de pălăria ei prea mare şi prea încărcată, pe care, fireşte, n-o poate suferi, dar a pus-o pentru că aşa i-a cerut mama(…)”- Domnisoara Christina de Mircea Eliade

  Succes tuturor si la multi ani!

 4. Pingback: Concursuri aniversare pe blogul Roxanei | Cori's Bookfrenzy

  • Citat: „Viaţa însăşi trebuie să se bazeze pe posibilitatea infinită a alegerii şi a întâmplării.Trebuie să credem că ne putem schimba, că ne putem controla, că ne putem influenţa destinele”

   Din Ora Vrajitoarelor de Anne Rice

 5. Gabriela L
  gaby11_98 @ yahoo.com

  “It’s a metaphor, see: You put the killing thing right between your teeth, but you don’t give it the power to do its killing.”
  ― John Green, The Fault in Our Stars

  Mi-a plăcut mult ideea asta. :3

 6. Pingback: Concurs aniversar #2 | MY WORLD

 7. nume: iamandii ana maria
  e-mail: iamandiianamaria@yahoo.com

  Citatul meu preferat este (bineinteles) din „Sub aceeasi stea” de John Green:

  “Sunt îndrăgostit de tine şi nu am de gând să-mi refuz simpla plăcere de a spune lucruri adevărate. Sunt îndrăgostit de tine şi ştiu că iubirea e doar un strigăt în neant şi că uitarea este inevitabilă şi că suntem cu toţii condamnaţi şi că va veni o zi când toată munca noastră se va fi prefăcut în pulbere şi ştiu că sorele va înghiţi unicul pământ pe care-l vom avea vreodată şi sunt îndrăgostit de tine.“

  si nu puteam sa nu mai adaug un alt citat, tot din aceasta carte:

  “Lumea nu este o fabrică de îndeplinit dorinţe.“

  http://onedirection10.wordpress.com/2013/11/03/concurs-aniversar-2/

 8. Paun Catalina Cezarina
  agnes14181@yahoo.com
  Citat din Pe aripile vantului de Margaret Mitchell
  ,,Nu mi-a placut niciodata sa adun cioburile sparte si sa le lipesc la loc spunându-mi că vasul e nou. Ceea ce s-a spart, s-a spart; şi prefer să-mi amintesc cu plăcere de vasul întreg, decât să-l am înaintea mea şi să-i văd crăpăturile, tot restul vieţii mele.”

 9. Roxana Zuziac
  maktub(dot)rox(at)gmail(dot)com
  Citatul meu preferat este din Lover At Last:

  “You are perfect the way you are.” Blay’s voice was strong. „There is nothing wrong with who and what you have always been. I’m proud of you. And I love you. Now … and always.”
  Qhuinn’s vision got wavy. Hard-core.
  „I’m proud of you. And I love you,” Blay repeated. „Always. Forget about your old family … you have me now. I am your family.”

 10. La mulți ani!
  Nume: Bogdan Cretu
  Email: cretu_bogdan_10@yahoo.com
  „În timp ce mor… o să îmi las bucăţi din suflet pe marginea vieţii tale. După ce nu o să mai fiu, să te opreşti când ţi-e dor, să le iei, să îţi aminteşti cât de mult te-am iubit şi să râzi. Tu nu o să crezi cât de mult te-am iubit decât atunci când nu o să mai fiu, pentru că atunci o să respiri mai greu. O să te aştept pe un colţ de nor. Când plouă, să ştii că m-am dezechilibrat. Nu ştiu cât de jos o să cad. S-ar putea ca în unele vise să te trezeşti cu mine în pat. Nu o să fac gălăgie. Cel mult o să-ţi las pe pernă parfum de crini albi pentru ca dimineaţa să zâmbeşti.”
  Chris Simion – Ce ne spunem când nu ne vorbim
  Link: https://www.facebook.com/bogdan.cretu.75/posts/400135413422923

 11. Nume: Mara Cristina
  e-mail: valeria.cristina0194@yahoo.com
  „Iesi la suprafata gafaind si tusind si se uita cu disperare dupa barca. Inota in cerc, calcand apa pentru a se mentine la suprafata, dar nu reusi sa o vada. Lacul era acoperit de faclii care palpaiau si care pareau sa se miste in sus si-n jos pe suprafata lacului de unde privea ea, dar barca ei… barca ei… Iat-o! Se indeparta din ce in ce mai mult.”
  Eloisa James – un sarut la miezul noptii

 12. La multi ani si la cati mai multi vizitatori constanti!
  Nume: Bumbaru Daniel
  Email: bumbaru.daniel@yahoo.com
  Link : https://twitter.com/BDOlivian/status/397798773931257856
  Citat preferat din „Fericirea începe azi” de Jamie McGuire;
  “To douchebags!” he said, gesturing to Brad. „And to girls that break your heart,” he bowed his head to me. His eyes lost focus. „And to the absolute fucking horror of losing your best friend because you were stupid enough to fall in love with her.”

 13. Nume : Nicolae Raluca
  E-mail : lifedrug22@yahoo.com
  Citat :”În definitiv, ce e dragostea decât o taină pe care o ascund îndrăgostiţii şi o poartă în umbră, de frica luminii? Îndată, ce taina se dă pe faţă, dragostea veştejeste, îşi pierde frăgezimea, vraja devine ceva obişnuit, de toate zilele.” ( Invitatie la vals de Mihail Drumes )

 14. Nicoleta Petcu
  petcu.nicoleta@ymail.com
  share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1475852949305790&id=100006432970002

  ….”There’s a girl. Dad.”
  He smiled a bit „A girl.”
  „She kinda hates me, and I kinda…”
  „Love her?”
  „I don’t know. I don’t think so. I mean…how do you know?”
  His smile grew wider.”When you’re talking about her with your old dad because you don’t know what else to do.”….( Walking Disaster – Jamie McGuire)

 15. unforgettable.dreams95@yahoo.com
  Andreea Bianca Şerban

  “Din moartea lui Naoko am învăţat că nimic nu poate laina durerea pe care o simţim la pierderea cuiva drag. Nici adevărul, nici sinceritatea, nici forţa, nici blândeţea, nimic, absolut nimic nu poate atenua durerea. Tot ce ne rămâne de făcut este să luăm lucrurile ca atare, până la capăt, şi să încercăm să învăţăm ceva, chiar dacă ştim că ceea ce învăţăm nu ne va fi de niciun folos atunci când va trebui să ne confruntăm cu un nou eveniment neaşteptat.”(Padurea norvegiana-Haruki Murakami

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s